Home Forums Imaging Blank image on 3D Map (Image from integrations)

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Manuel Roman 2 years, 10 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #7032

    Manuel Roman
    Participant

    Hi,

    I’m trying to obtain some compositional images but, on iolite 3 I have images when using cellspace, and a mosaic of images for each output wave but in the window “3D image map” I have a blank screen, nothing appears, I select waves, I choose on gizmo Add Surface, but nothing happens. I have Iolite 2.5 in a Mac and there I have an image in the 3D image map, but distorted…absolutly distorted.

    On cellspace, I select my laser log that is composed of 40 raster lines but the system interpretes those lines as points and I have small points. I made a raster using 20 microns squared mask but I have spots without overlapping…. Should I have to modify the laser log? The only way to have overlapping is by modifying the laserlog increasing the spot size, to make iolite to think it’s bigger…

    I tried several times to upgrade our iolite to 3.32 but I have continuous errors and I cannot.

    Thanks to all

    Manuel

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #7053

    Hi Manuel,

    The best solution is to get the last iolite version (v3.4) working for you. You can download that version from http://iolite-software.com/free-trial/ and install it following the steps described in http://iolite-software.com/installation-guide/

    If you have any issues, please reply to this post.

    Tephy

    #7081

    Manuel Roman
    Participant

    Hi, Tephy

    Still nothing. I’ve upgraded to v3.4 (I have license for this) but no image appears on Image Map 3D. When I select “Image from Integrations” in the “Image Map – All channels” I can see all channels, I can change everything, color chart, scaling, etc… but I see a white screen on Image map 3D. Neither with single trace or RGB composite, In the image control pannel I change everything but nothing appears. But something is happening because on Gizmo Menu, all options are active, but I cannot add surface, no waves appear. No errors in the log window of igor…

    I don’t know what could be happening… 🙁

    Thanks a lot for everything,

    Manuel

    #7082

    Manuel Roman
    Participant

    Hi again,

    I’ve seen that if I export the map to BMP I can see a 3D image but on screen I cannot check whats happening because I see a blank image 🙂

    Manuel

    #7087

    Hi Manuel,

    Could you please send the experiment file to support@iolite-software.com?
    Thanks!

    #7174

    Manuel Roman
    Participant

    Finally it has been solved. The problem was something related to Windows. I’ve just upgrade to Windows 10 and now everything is OK. Thanks a lot for your help.

    Regards

    Manuel

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.